Marktlink Deventer

Marktlink Deventer

Marketing Medewerker

Wil jij als allround marketeer jouw opgedane kennis inzetten bij de Fusie en Overname specialist voor het MKB? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Marketing en Communicatie? Heb je een mooi track record opgebouwd binnen B2B en steek je graag jouw handen uit de mouwen? Lees dan snel verder. Marktlink is [...]

Finance Assistant

Ben jij secuur en cijfermatig sterk? Zoek jij alles tot de bodem uit? Heb je een financiële MBO-opleiding afgerond en heb je ervaring met financiële administratie? Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf en een ervaren financieel team? Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat de aankomende jaren een flinke groei doormaken in Nederland en in het buitenland.

Marketing Manager (B2B)

Ben jij een ervaren allround B2B Marketing Manager? Past de combinatie van strategie en uitvoering bij jou? Til jij een afdeling naar een hoger niveau? En ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen Marketing en Communicatie?

Consultant

Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat deze trend met veel plezier voortzetten. Voor onze teams in Amsterdam, Den Bosch, Deventer en Gouda zijn wij op zoek naar een Consultant Fusies en Overnames. Wil jij binnen drie jaar zelfstandig dealmaker worden? Heb jij ervaring binnen het vakgebied maar ben je toe aan meer [...]

Junior Consultant

Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat deze trend met veel plezier voortzetten. Voor onze teams in Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Junior Consultant Fusies & Overnames.

Staat jouw droombaan er niet tussen?
Verpletter ons dan met een open sollicitatie, want wij maken graag kennis met talent.