Commercie

Commercie

Partner Germany

Marktlink is the M&A boutique market leader in the Dutch mid-market. With 75 staff members, we support over 80 transactions with a deal value of between €2.5 and €250 million each year. In 2018, Marktlink supported transactions worth almost €1 billion in total. Marktlink has the ambition to grow to 150 staff members, with offices in [...]

Junior M&A Consultant Antwerpen

Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat deze trend met veel plezier internationaal voortzetten. Voor ons nieuwe kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Junior Consultant Fusies en Overnames. Word jij enthousiast van de dynamiek van fusie- en overnametrajecten in het KMO segment (klein- en middelgrote ondernemingen)? Haal jij het beste uit jezelf in teamverband en wil je werken in een bedrijf dat jouw talenten centraal stelt om succesvol te worden en te blijven?

M&A Consultant Antwerpen

Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat deze trend met veel plezier internationaal voortzetten. Voor ons nieuwe kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Consultant Fusies en Overnames. Word jij enthousiast van de dynamiek van fusie- en overnametrajecten in het KMO segment (klein- en middelgrote ondernemingen)? Haal jij het beste uit jezelf in teamverband en wil je werken in een bedrijf dat jouw talenten centraal stelt om succesvol te worden en te blijven?

Junior Consultant

Marktlink heeft de afgelopen tijd sterk uitgebreid en gaat deze trend met veel plezier voortzetten. Voor onze teams in Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Junior Consultant Fusies & Overnames.

2019-02-18T11:31:36+00:00

(Afstudeer)stage Corporate Finance / M&A

Droom jij van een carrière binnen M&A en wil je alle facetten van het vak meekrijgen? Ben je gefascineerd door het MKB en wil je voor het afronden van jouw studie al weten of de M&A-wereld bij jou past? Wil je door een leerzame (afstudeer)stage precies weten waar je als M&A consultant dagelijks mee bezig [...]

Staat jouw droombaan er niet tussen?
Verpletter ons dan met een open sollicitatie, want wij maken graag kennis met talent.