M&A Talent Day2018-09-26T18:04:39+00:00

Als dé fusie- en overnamespecialist voor het MKB deelt Marktlink graag haar kennis met het talent van de toekomst. Speciaal voor studenten Finance, Accounting en Economics organiseert Marktlink de M&A Talent Day.

De dynamiek, de impact en het uitermate interessante proces maken dat veel starters kiezen voor een carrière in M&A. Marktlink richt zich op het MKB en dat betekent maatwerk. Wil jij meer weten over de werkwijze van Marktlink? Kom dan naar de M&A Talent Day van Marktlink op donderdag 8 november 2018! Naast alle ins en outs over M&A in het MKB, geven wij je meer informatie over een carrière bij Marktlink. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

WIN! Een bezoek aan de International Mergers & Acquisitions Conference in Londen. 

Ga jij mee naar de International M&A Conference in London? Heb jij een financiële studieachtergrond, studeer je binnenkort af en wil je op een informele manier kennismaken met Marktlink? Doe mee aan de Marktlink Case en win kaarten voor het exclusieve event op dinsdag 20 november 2018. Inclusief diner, overnachting en een avondje “clubben” in één van de hot spots van London. Meld je dan nu aan voor de M&A Talent Day op 8 november 2018!

Wil je aanwezig zijn bij zo’n Talent Day? Schrijf je dan vandaag nog in.

  • M&A Talent Day @ Marktlink op 8 november 2018 @ 14:00 - 17:00

    Direct aanmelden

Staat jouw droombaan er niet tussen?
Verpletter ons dan met een open sollicitatie, want wij maken graag kennis met talent.