Onze wereld

Onze wereld
Onze wereld2017-05-02T07:34:47+00:00

Mensen staan bij Marktlink centraal. Daarom wordt onze bedrijfscultuur gekarakteriseerd door wederzijdse waardering en samenwerking, gebaseerd op partnerschap. Iedereen die bij ons werkt maakt vanaf dag één deel uit van een gedreven, inspirerende omgeving waar tegelijkertijd een familiegevoel heerst. Elk individu levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. Dit doen we door goed samen te werken, zowel intern als met klanten. Werken bij Marktlink is dan ook een way of work.

Enthousiast en betrokken

Als Fusie en Overnamespecialist in het MKB zijn wij de link met de markt. Iedereen is extreem leergierig en oprecht geïnteresseerd in de wereld van de ondernemer. Medewerkers worden vanaf dag één betrokken bij het volledige proces en hebben invloed op het resultaat. Dit betekent naast een solide financiële analytische achtergrond ook lef, sterke communicatieve vaardigheden en een luisterend oor.

onze wereld

Wij zien onze werknemers als ondernemers binnen de onderneming en vertrouwen op de zelfmotivatie van ieder persoon. Daarnaast bevorderen wij waar mogelijk door middel van verschillende programma’s specifieke kwalificaties en persoonlijke competenties die bijdragen aan een goede samenwerking binnen alle teams.

Inspirerende werkomgeving

Onze Marktlink medewerkers zijn bevlogen en bedreven: zij willen de beste prestatie neerzetten; niet alleen voor de klant maar ook voor zichzelf. Openheid en eerlijkheid zijn het fundament van de relatie die wij aangaan met onze klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak en we doen wat we beloven. Dit geldt uiteraard ook voor onze medewerkers. Wij verwachten dat onze medewerkers ook betrouwbaar zijn.

Werken bij Marktlink?

Wil jij ook deel uitmaken van onze wereld? Past jouw studie en ervaring bij één van onze functies? Reageer dan op één van onze vacatures en wie weet versterk jij binnenkort ons team!

Staat jouw droombaan er niet tussen?
Verpletter ons dan met een open sollicitatie, want wij maken graag kennis met talent.