Marktlink Academy

Marktlink Academy
Marktlink Academy2018-10-17T14:18:47+00:00

Jouw ontwikkeling

Marktlink Fusies & Overnames hecht grote waarde aan talentmanagement binnen onze Academy. Onze medewerkers zijn ons waardevolste kapitaal; zij maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers.

Wij investeren continu in jouw ontwikkeling zodat je voortdurend kunt blijven groeien en je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Om dit mogelijk te maken faciliteren wij een uitgebreid inwerkprogramma, organiseren wij maandelijks interne kennissessies, staat er een talent ontwikkelprogramma voor je klaar en is de Marktlink Academy opgericht. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat.

Talentmanagement binnen Marktlink Fusies & Overnames omvat het in kaart brengen van en optimaal inzetten en ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers. Mensen zijn namelijk het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.

TMA Analyse

Het maken van een Talent Motivatie Analyse (TMA) behoort tot één van de stappen in onze selectieprocedure. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. Met behulp van een vragenlijst die via de computer wordt ingevuld (neemt circa 1 uur in beslag) worden je talenten geanalyseerd. Ze typeren als het ware de persoonlijkheid.

De TMA analyse is het startpunt voor jouw verdere ontwikkeling.

marktlink academy

Marktlinkers tijdens een maandelijkse plenaire kennissessie.

Staat jouw droombaan er niet tussen?
Verpletter ons dan met een open sollicitatie, want wij maken graag kennis met talent.