Onlangs las ik een blog over de beste werkplekken van Nederland. Wat blijkt nu? Plezier en verbodenheid tussen collega’s onderling is het meest bepalend in de tevredenheid van mensen over hun werkplek. En dat komt me bekend voor! Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ik al 5 jaar met veel plezier bij Marktlink werk.

In 2012 maakte ik de overstap naar Marktlink en sinds de eerste dag merk ik dat ik het prettig vind om te worden omringd door collega’s met een positieve vibe. Er wordt hier niet gedacht in problemen, maar in kansen en mogelijkheden. Daarnaast biedt Marktlink de mogelijkheid mezelf verder te ontwikkelen op verschillende vlakken. Onder andere door opleidingsmogelijkheden te bieden en mij mijn eigen ideeën ten uitvoer te laten brengen.

“Ik leer van collega’s, zij leren van mij”

Binnen mijn functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van diverse klein- en grootschalige evenementen. Hierbij ben ik uiteraard afhankelijk van de inbreng van collega’s. Samen zoeken we naar de beste manier om bepaalde zaken uit te voeren. Ik leer van collega’s, zij leren van mij. En hoe verschillend we soms ook ergens over denken, uiteindelijk staat er een event dat door ons allen wordt gedragen. En daar is het me om te doen! Dat geeft me een kick!

De uitjes die Marktlink regelmatig organiseert dragen zeker ook bij aan het teamgevoel. Dan heb ik het over de jaarlijkse barbecue, de Marktlink Challenge (sportieve dag), het kerstdiner en natuurlijk de skivakantie. Het is altijd een feest om met elkaar op pad te zijn en het zorgt achteraf voor voldoende gespreksstof aan de lunchtafel 😉.

Lieke Brummel