Ik studeerde Bedrijfskunde aan de Agrarische Hogeschool en Business Universiteit Nyenrode. Na een aantal jaren bij Cargill maakte ik in 2007 de overstap naar Marktlink. Waarom? Het was toen al een belangrijke speler in de Nederlandse overnamemarkt. Het leek me een mooie, ondernemende club, waar ik veel eigen verantwoordelijkheid zou gaan dragen.

Bij Marktlink heb je dagelijks contact met de ondernemers, die je helpt met het kopen, verkopen en bouwen van bedrijven. Je biedt een oplossing voor de continuïteit van het bedrijf en al haar stakeholders, zowel aan de koop- als verkoopkant. Wij kunnen als specialist ondernemers ontzettend goed helpen met een traject dat voor hen heel belangrijk is en dat zij vaak maar eens in hun leven doorlopen. Steeds in verschillende markten en met verschillende motivaties. Het is altijd weer net even anders.

“Marktlinkers zijn ondernemende mensen die altijd voor het resultaat gaan”

Marktlinkers zijn ondernemende mensen die altijd voor het resultaat gaan. Met ons enthousiasme weten we de gestelde verwachtingen altijd te overtreffen. We hebben niet alleen plezier in ons werk, maar ook als collega’s onderling, ik denk bijvoorbeeld aan onze gezamenlijke skitrips.

Jeroen Oldengarm

 


Jeroen Oldengarm schreef deze blog als manager,  inmiddels is hij een van de partners van Marktlink. Ben jij ook benieuwd naar het groeipad dat Marktlink haar medewerkers biedt? Kijk dan eens naar de huidige vacatures, wellicht ben jij dan de volgende die op deze site verschijnt!