Ik heb aan de Erasmus Universiteit mijn master Finance & Investments gehaald. Sinds 2014 werk ik bij Marktlink als consultant.

Typerend voor Marktlink is de actieve houding die iedereen heeft, we zoeken altijd naar mogelijkheden en pragmatische oplossingen.

Wat het werken voor Marktlink voor mij erg interessant maakt is het inhoudelijke stuk (analyses, berekeningen, contracten etc.) in combinatie met de vele MKB-bedrijven en ondernemers waar je mee te maken hebt. De diversiteit is groot en je hebt met ondernemers te maken die echt betrokken zijn bij hun onderneming, anders dan bijvoorbeeld directeuren/managers bij grote bedrijven die verder geen betrokkenheid hebben met het bedrijf waar ze voor werken.

“Je hebt met ondernemers te maken die echt betrokken zijn bij hun onderneming”

Daarnaast ben je in deals bij alle facetten betrokken, krijg je snel verantwoordelijkheid en dat geeft je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost.

Het absolute topmoment is als het eindresultaat bij de notaris wordt beklonken, met op nummer één mijn eerste eigen, zelfstandig afgeronde transactie, de verkoop van Ton van Leeuwen Snijwerken B.V.

Jelmer Duijve


Jelmer Duijve schreef deze blog als consultant, inmiddels is hij doorgegroeid naar zelfstandig dealmaker/manager bij Marktlink Fusies en Overnames. Ben jij ook benieuwd naar het groeipad dat Marktlink haar medewerkers biedt? Kijk dan eens naar de huidige vacatures, wellicht ben jij dan de volgende die op deze site verschijnt!